(untitled) (MEDIEVAL HISTORY OF CENTRAL EURASIA, 2024)
Аннотация. Бұл мақалада Ботай мәдениеті мен Еуразиядағы далалық эко- жүйелерді қоршап тұрған таулы аймақтарда таралған "Дарбази" стилі мен архитектуралық стильдерді салыстыру мақсаты қойылған.