(untitled) (MEDIEVAL HISTORY OF CENTRAL EURASIA, 2024)
осы мақалада Мұхаммед-Урус-хан қызметінің негізгі кезеңдері, сондай-ақ осы саяси қайраткердің қазақ мемлекеттілігі тарихындағы рөлі мен орны сипатталған. Оның билігі кезінде Ақ Орда ең үлкен күшке жетті. Орыс ханның саяси және әскери қызметі ортағасырлық дереккөздерде салыстырмалы түрде қанағаттанарлық болды.