(untitled) (INTERNATIONAL SCIENCE REVIEWS. NATURAL SCIENCES AND TECHNOLOGIES SERIES, 2024)
Бұқтырма су қоймасында тұратын ақ балық тұқымдасының (Coregonidae ) үш түріне сипаттама берілген, акклиматизация кезеңдері туралы мәліметтер келтірілген, ақ балық тұқымдас балықтардың (пеляд, рипус) акклиматизация, балық аулау және балық аулау объектісі ретінде биологиялық қасиеттері сипатталған.