(untitled) (INTERNATIONAL SCIENCE REVIEWS. NATURAL SCIENCES AND TECHNOLOGIES SERIES, 2024)
Аннотация: Мектептің химия пәнінің негізгі міндеттерінің бірі - оқушылардың зерттеушілік әрекеттерге барынша тартылатын сабақтарды дамыту. Яғни, химияны оқытуда оқушылардың танымдық қызығушылықтарын арттырып, білім деңгейін күшейту. Бұл мақалада химия сабағында оқушылармен фронтальды және демонстрациялық тәжірибе түрлерін жасау, зерттеу сабақтарының негізгі контурлары туралы баяндалған.