(untitled) (INTERNATIONAL SCIENCE REVIEWS. NATURAL SCIENCES AND TECHNOLOGIES SERIES, 2025)
Бұл мақалада климаттың өзгеруіне қатысты география оқулықтарындаберілген деректердің өзектілігі талқыланады. Қазіргі ғылыми жаңалықтар мен климаттың өзгеруінің болжамдарын ескере отырып, ақпаратты жаңарту және қолда бар материалдарды толықтыру қажеттілігі атап өтіледі. Климаттың өзгеруі тақырыбының оқытылатын мәселелері мен толықтыруды қажет ететін тұстарына ұсыныстар берілген.