(untitled) (INTERNATIONAL SCIENCE REVIEWS. NATURAL SCIENCES AND TECHNOLOGIES SERIES, 2025)
Мақалада географияны оқыту процесінде ойын технологияларын тиімдіпайдалану жолдары қарастырылады. Ойын тәсілдерінің алуан түрлілігі, олардың интерактивтілігі және оқушының білім беру тәжірибесін жақсартудағы артықшылықтарына назар аударылады. Мақалада географиялық білімді тереңірек және есте қалатындай үйренуге ықпал ететін ойын қолданбалары мен әдістерінің нақты мысалдары берілген.