Ресей Федерациясында халықаралық шарттарды жүзеге асыруерекшеліктері (INTERNATIONAL SCIENCE REVIEWS. SOCIAL SCIENCES SERIES, 2025)
Бұл мақалада халықаралық нормалардың Ресей Федерациясының ұлттық құқықтық жүйесіне енгізілуі қарастырылады. Ресей Федерациясының халықаралық шарттар жасасуын реттейтін заңдарға және Ресей заңнамасы тұрғысынан шарттарды орындау тәртібіне назар аударылады. Халықаралық құқық нормалары Ресей Федерациясының Конституциясының пайдасына түсіндірілуіне қарамастан, Ресейдің құқықтық жүйесіне тығыз біріктірілгені анықталды